Der er sket så mange ting de sidste to uger, så jeg håber I kan finde bare en lille sammenhæng i dette indlæg. Der kommer i hvert fald til at være en masse billeder, så måske det gør det lidt bedre. God læser!

Josefin (roommate fra Sverige)

Som billederne ovenfor viser, så vi et volleymatch i sidste uge. Long Beach mod UC. Selvfølgelig vandt vi! Og vi blev også nationale mestre sidste år! Ikke at jeg vil tage æren for det (på det tidspunkt vidste jeg slet ikke, jeg skulle herover,) men man må gerne blære sig lidt alligevel, synes jeg! Forinden da havde vi været til en gratis yoga time på stranden, som er der hver dag. Mega fantastisk!

Introfest

I torsdags skulle vi til en “Back to School” fest, for at skyde det nye semester i gang.  Jeg spiste med mine roommates inden og drak noget vin med nogle andre piger, der bo to lejligheder væk fra os. Bl.a. Alexis, som jeg har nævnt i det første indlæg. Det var så hyggeligt, og pigerne er mega nice. Er virkelig glad for, at jeg kommer så godt ud af det med dem – og endnu bedre at vi bor så tæt på hinanden! Vi var inviteret hjem til nogle drenge inden til en drink og derfra gik vi ned på den bar, hvor festen blev holdt. Det var mega sjovt!

Jess og Ida gør sig klar. Altid social make up studio i stuen!

Australia Day: 150 mennesker og 150% tømmermænd

Siden jeg bor med to australske piger, var det jo meget nærliggende, at vi skulle fejre Australia Day! Og selvfølgelig i vores lejlighed, der hverken er helt eller halvt færdig! Vi havde inviteret alle. Virkelig bare alle. Alle vi havde mødt i byen om torsdagen, folk fra uni, folk fra sport, folk fra yoga, vores naboer (som i øvrigt bankede på onsdag aften for at sige hej. Og så havde de endda hjemmebagte cookies med til os. Så sødt!!!). Så huset var proppet, der var 25 grader, 150 mennesker, pool og BBQ og det var bare amazing! En af de bedste fester længe!

Alle mine roommates <3

Søndagsblues og beachvolley

Søndag morgen var selvfølgelig mindre fed, fordi vi skulle gøre rent og reparerer alt det, der var blevet ødelagt. Men det var stadig worth, hvis du spørger mig! Heldigvis blev vi halvt reddet af et tilbud fra højre. Nogle af drengene, som jeg mødte første gang torsdag, men som også kom til festen lørdag, spurgte om mig og pigerne ville med ud og spille beachvolley samme eftermiddag. Så det var lidt mere tiltalende end Ajax og hudløse knæ! Jeg vil virkelig gerne se, om jeg kan komme på dameholdet i Beachvolley på skolen, men jeg tror måske, de er lidt for “pro” for mig. Det håber jeg ikke, for jeg synes virkelig, det er sjovt!