I morgen har jeg været her i en måned, og det har været alt andet end ferie (selvom det måske har lignet det for jer derhjemme ;)). Men jeg har bare fået styr på skema, faldet på plads, prøvet at finde en lille gruppe at hænge ud med osv. Altså bare få min “base” og mit fundament for mit ophold på plads. Og det tror jeg, jeg har fået nu! Mere eller mindre i hvert fald. Så i går var første gang, vi tog ind til LA. Vi Uberede der fra morgenen af og blev der hele dagen. Det var så fedt!

Vi så ikke nogle af de turistede ting i Hollywood eller noget. I stedet tog vi til Silver Lake og kiggede på coffee shops og små butikker, huse i alle størrelser og bare hinanden. Feriedag efter min bog! Jeg elsker bare at vimse rundt i et kvarter og sluge de indtryk, jeg nu kan, i stedet for at fare rundt fra turistattraktion til turistattraktion, så det var perfekt! Her er lidt billeder!

The Bates Motel

The Bates Motel

Vi spiste frokost på den bedste lille cafe på Sunset Boulevard, der hedder Forage. De har alt til alle allegener, vegansk og vegetarisk. Var lige ved at græde, fordi det var så lækkert!

I glasset: Grøn te med blodappelsin. Tænkte I måske var nysgerrige – det var jeg i hvert fald!

Min roommate Mizu <3

Butikkerne og coffee shopsene er SÅ yndige! Silver Lake er et super hipster kvarter, og det er jeg nok bare en sucker for.

Drik kaffe her, hvis I nogensinde kommer til Silver Lake! Det hedder Intelligentsia, og det er så hyggeligt og smukt!

Intelligentsia

En af mange grunde til, at jeg elsker LA, er at der er så meget smuk wall art alle steder. De er ikke bange for at male huse, vægge, veje og lyskryds i hundrede farver og motiver! Det her er fra Barnsdall Art Park.

Solnedgang i Barnsdall Art Park

Pre drinks inden Frat party. 90’er tema. Og igen må jeg bare sige, at jeg fortryder, jeg kun pakkede én sølle kuffert og tog med herover…

Josefin (SV), Jade (AUS) og mig

Prøver at pose med svenskerne. Influencerkulturen er lidt større deroppe, så de har en hel vifte af poses, vi skal igennem hver gang, der er gruppebilleder :)))