Jeg var så heldig at have Jonas på besøg i sidste weekend, så vi var en tur i West Hollywood, hvorfra jeg lige vil dele vores dag – og tips 😉 Indtil videre er den bydel mit yndlingssted i LA! Det var MEGA hyggeligt!

Morgenmad: Republique

Vi spiste morgenmad på en restaurant, der hed Republique. Jeg fik Smoked Salmon Tartine, som var SÅ lækkert. Virkelig 5/5! Næste gang vil jeg dog smage California Breakfast, fordi jeg så nogle andre få det, og så fik mange lidt blandet. Det så vildt lækkert og farverigt ud! Jonas fik Regular Breakfast – regular breakfast for a regular boy, u kno 😉 Det var også mega lækkert – specielt hvis man craver “æg og bacon” eller bare har tømmermænd og er i saltnød!

Vi fik også en “purple juice” med rødbede, gulerød, ingefær, mint og granatæble, og det var ærligt den bedste, jeg nogensinde har fået! Og jer, der kender mig rigtig godt, ved jo, at jeg er meget fintfølende med min rødebede juice haha!

LA Farmers Market

Det lå lidt gemt, så vi skulle lige finde det, men det var super hyggeligt derinde. Mange små badboder og steder til at sidde og spise. Alle verdens køkkener er repræsenteret derinde og prisniveauet er ca. det samme som at gå ud og spise rigtigt, men atmosfæren er skøn.

The Grove

Ligger lige ved siden af Farmers Market og er så hyggeligt med cafeer, restauranter, butikker og live musik. Og selvfølgelig det der lille springvands show. Der er meget grønt med fine plante installationer. Drik kaffe her eller få en frokost, eller bare gå en tur og sten lidt vandshow med live jazz kørende i baggrunden 🙂

Shopping og “Den Lyserøde Væg”

Efter Farmers Market og The Grove gik vi lidt ned ad N Fairfax Avenue til Supreme butikken, der var omringet af en masse andre skatebrands også. Havde man fortsat få meter længere ned, ville man møde den kendte, Instagrammede, lyserøde væg ved Paul Smith butikken, men jeg havde ikke det store behov for at se en ensfarvet væg, når der er så meget smukt gadekunst ellers <3 (men klart en flot farve stadig!)

Eftermiddagskaffe: Verve Coffee Roasters

Om eftermiddagen drak kaffe på Verve Coffee Roasters på Melrose Avenue – det er en kæde, så de ligger flere steder, men denne her havde en skøn baggård med små træer og fred og ro fra de store veje, man næsten ikke kan slippe væk fra. Stedet er perfekt til at sidde alene med sin laptop – men også til at gå ud med en ven eller veninde selvfølgelig. Formi-fucking-dabel kaffe! 5 ud af 5 stjerner!

Aftensmad: Mexicansk på Gracias Madre

Vi var fatksik så mætte efter enorm morgenmad og cookies and coffee, så vi spiste ikke aftensmad den dag – desværre for os, for jeg har hørt så godt (på Google og Instagram hehe) om Gracias Madre, som ligger lige ved siden af Verve Coffeee, og hvis man har tid kan man sagtens slå nogle timer ihjel omkring Melrose Avenue, Santa Monica Boulevard og N Robertson Boulevard. Jeg kommer tilbage og spiser på Gracias Madre, og så giver jeg lige en anmeldelse!