The Broad

Vi tog en Uber til The Grand Park, hvor der var ved at blive gjort klar til en Bernie Sanders rally. Skøn park hvis man skal chille lidt, og også mit indtryk at der sker mange ting, events osv. Herrfa gik vi til The Broad, som er et museum for moderne kunst. På vejen ser du Walt Disney Concert Hall, som er beautiful!

Disney Concert Hall

Disney Concert Hall

The Broad var mega godt. Vi stod i kø ca. 20 minutter, men entre var gratis, og så kan man jo finde sig i meget 😉 Der var en masse forskelligt kunst, og jeg synes, de er gode til at udvælge meningsfulde kunstværker, så der er en god balance mellem provokerende og smukt, og mellem installation og billedkunst. Klart et besøg værd!

Angel’s Knoll Park

For at komme over til Grand Central Market, hvor vi skulle spise frokost, krydsede vi Angel’s Knoll Park. Det var ikke den største oplevelse, men der er mange smukke bygninger, og det er et dejligt åndehul lige midt i byen.

Angels Flight Railway

I Angel’s Knoll Park ligger Angels Flight Railway. Den var godt nok lukket, da vi kom, men det koster ca. 1 dollar at tage den ned til byen. Og når jeg siger “ned til byen”, lyder det som om, der er langt. Det er der virkelig ikke haha. Det er en meget kort strækning, men det orange lille tog er rigtig fint, og det er en sjov ting at få med, når nu man alligevel skal den vej!

 

Frokost: Grand Central Market

Det minder på mange måder om Papirøen. Eller… Det er basically det samme, men der er jo bare noget særligt ved, at der nærmest er garanti for sol, og at det er i LA! Vi spiste frokost Olio Wood Fired Pizzeria, og det var brand lækkert! Selvfølgelig med en iskold øl og solbriller. Livet! Lige indtil en politibetjent kommer og fortæller dig, at du ikke må drikke øl på gaden, så husk det, hvis du køber øl: Find et bord indenfor, hvis du vil nyde den med maden.

The Bradbury Building

… Er så smuk! Og det ligger lige overfor Grand Central Market, så gå derover og tag et hurtigt kig. Imponerende arkitektur!

The Last Bookstore

The Last Bookstore er en kendt bogbutik i LA, som har eventyrlige, gemte rum inde i butikken. Og du kan finde alle bøger, du nogensinde har drømt om!

7th Street v. Hope Street

Der er ikke noget særligt ved denne her gade faktisk, vi gik der bare helt tilfældigt, og den rummer så meget LA vibe, og det er bare en skøn gade lige ved Hope Street (hvor sødt er det ikke også?)

Aftensmad: Karl Strauss Brewing Company

Mizu cravede burgere og øl, så hendes forslag var Karl Strauss, mens ingen af os andre protesterede! Deres øl kort er kæmpe, og alle tjenerne var rigtig søde til at hjælpe os med at finde “den rette øl for os”, og det gjorde de virkelig godt. Vi fik 3-4 øl hver og vi endte med at blive ret fulde, mens vi spiste, fordi de var så stærke (og vi havde gået hele dagen). Prislejet var okay, nærmest billigt vil jeg sige. En øl (halv liter) kostede 6,5 dollars og maden var at sammenligne med almindelige cafepriser i København. Og det var lækkert!