Om

Jeg har blogget on/off de sidste fem – seks år. Til tider mest off, men nu mest on.  Jeg startede med at skrive om alle de ting, der glæder mig, overrasker mig, bekymrer mig og på andre måder vækker følelser i min krop. Det gør jeg stadig. Men nu skriver jeg også om mit udvekslingsophold i Long Beach, Californien, så familie og venner kan følge med. Og så jeg engang kan mindes det!

Jeg skriver om alt det, jeg lærer og ikke vil glemme. Om de mennesker, jeg møder på min vej. Og om krydsfelter, jeg gerne vil forstå. Jeg skriver, fordi jeg ikke kan lade være. Og fordi det er det, der gør mig glad. Klart udvekslingsdelen mest er for min mor og for min faster.

Hvem er jeg?

23-årig eksiljyde i København. Søster til to, ven til flere og til dagligt studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på tredje år. Jeg interesserer mig for iværksætteri, den gode historie og ungdommen som samfundsgruppe. Jeg elsker yoga, vinterbadning, volley, dans og lange gåture. Jeg tegner gerne, skriver digte i ny og næ og prøver lidt i disse år at finde min arbejdsidentitet.

Har du feedback, ris, ros eller kritik, må du altid skrive til mig på emmeli@whitehella.dk :o)

Når personen i jakkesæt spørger, hvilken rolle jeg har i en gruppe… (yderst til højre)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close